Wie zijn wij

De oprichters van Zorgverband hebben elkaar getroffen in de gedachte dat wonen in de eigen vertrouwde omgeving in het eigen netwerk bijdraagt aan de kwaliteit van leven van kwetsbare mensen, maar dat daarvoor goed gestructureerde en goed op elkaar afgestemde zorg nodig is.

Het management van Zorgverband bestaat uit:

Foto Barbara Barbara Nieuwkoop heeft Kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en heeft daarna vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van verandermanagement en organisatietransities in profit en non profit organisaties. De afgelopen 4 jaar heeft zij haar eigen bedrijf gehad voor interim management en advies. Zij heeft ervaring in het opzetten en inrichten van organisaties en afdelingen in de breedste zin van het woord en is sterk in het aangaan van strategische allianties en samenwerkingsverbanden. Sinds 2011 is ze als algemeen directeur een drijvende kracht achter en hèt aanspreekpunt van Zorgverband.
Foto Wouter Wouter Senf heeft zich na zijn studie Natuurkunde aan de Universiteit Utrecht ontwikkeld tot een vooraanstaand deskundige op het gebied van software van complexe systemen, met diverse patenten als gevolg. Na een buitenlandse carrière als manager van het High Performance Research Center van Tandem Computers (nu Hewlett Packard) en CTO en Board Member van de Anglo-Amerikaanse Neverfail Group was hij van 2007 tot 2011 als zelfstandig consultant in binnen- en buitenland werkzaam.

Zijn kennis van de ICT gecombineerd met zijn jarenlange ervaring als intensieve mantelzorger is mede aanleiding geweest voor het oprichten van Zorgverband. Binnen Zorgverband is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en ondersteuning van het Zorgverband product.
Foto Jan Jan Verhoek heeft na zijn opleiding HEAO-BI systeemanalist / systeemontwerper en werk als consultant en ontwikkelaar van AccountView financiële software zijn eigen bedrijf Javinto voor webontwikkeling. Hij levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en het onderhoud van het Zorgverband-systeem.